Om os

Har I brug for en erfaren og troværdig partner i forbindelse med køb eller salg af brugte lastbiler, trækkere, trailere, varebiler eller entreprenørmaskiner i ind- eller udland, er Euro Nor A/S det oplagte valg.

Tilsammen har vores salgsteam over 50 års erfaring med køb, salg, import og eksport af brugte lastvogne, trailere og entreprenørmaskiner. Så vi har prøvet det meste og ved lige, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til at få opfyldt dine behov – uanset om du vil købe eller sælge brugt materiel.

Fra vores hjemmeside og vores fysiske beliggenhed i Padborg – sælger vi ca. 600 enheder om året. Siden 2009 har vi solgt brugte lastbiler og maskiner til 57 forskellige lande.

90 % af alt vores transportmateriel købes i Danmark, resten købes i Tyskland, Sverige, Norge og Holland.

Vi har gennem årene opbygget et stort og vidtforgrenet verdensomspændende netværk, der både kan sælge det brugte materiel til den bedste pris og fremskaffe lige præcis den lastbil, trailer eller entreprenørmaskine, kunden står og mangler.

FOLKENE BAG

Euro Nor A/S er en handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med køb og salg af lastbiler. Firmaet ejes i dag af Jan Løw-Larsen, Lars Iversen & Kenneth Nielsen.

Salg: Kenneth Nielsen

Salg: Lars Iversen

Salg: Peter Jørgensen

Indkøb vest: Peter F. Nedergaard

Indkøb vest: Jan Løw-Larsen

Indkøb øst: Heino Johansen

EURO NORS HISTORIE

Euro Nor A/S blev stiftet d. 6. maj 2009 af Lars Iversen og Kenneth Nielsen. Pr. 1. januar 2014 er vi fusioneret med Danway ApS, med Euro Nor A/S som det bestående firma.

HER FINDER DU EURO NOR

Her på hjemmesiden kan I se vores lager. Du har måske allerede opdaget, at vi har et bredt og varieret udbud. Måske netop derfor har vores hjemmeside over 50.000 besøgende om året fra mere end 155 lande i verden.

Vil du tage de mange forskellige brugte lastbiler, trækkere, trailere, varevogne og entreprenørmaskiner nærmere i øjesyn, kan du gøre det på vores fysiske beliggenhed i Padborg.